|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA
N P T S Č P S
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Nahajate se tukaj

    PRAKTIČNI DEL POKLICNE MATURE

    V četrtek, 13. aprila, so dijaki 4. a programa gastronomija in turizem, smer gastronomija, in dijaki 5. a programa gastronomija izvedli praktični del 4. predmeta poklicne mature. Tema letošnjega slavnostnega kosila, čigar gostje so bili starši maturantov, je bila Dediščina v očeh mladih. Dijaki so pripravili in postregli dolenjske in belokranjske narodne jedi na tradicionalen način, pa tudi prilagojeno okusu sodobnega jedca. 

    Dijaki strežbe pa so starše animirali z demonstracijo filiranja ribe in razkosanja šunke v testu ter k jedem postregli vina priznanih vinarjev dolenjsko-belokranjskega okoliša, da so ustvarili popolno harmonijo okusov hrane in pijače. 

    Naši maturantje so dokazali, da so usvojili neprecenljivo mnogo znanj in veščin!